Interview 2
Persona: Mrs Ng Peck Leong Chin
Teacher in Zhonghua secondary
school
Mathematics department
Question 1: How old is your
daughter and your son?
Answer: Her son is 6 years old
and her daughter is 7 years old.
Question 2: Which school is your
daughter currently enrolled in and does she have any complaints regarding the
weight of her schoolbag?
Answer: CHIJ Kenlock. No as due
to the facilities provided from the school, their teachers keep their
schoolbooks. Except for some days where they follow a worksheet system.
Question 3: Do you think your
daughter schoolbag is heavy?
Answer: her child schoolbag is
acceptable.
Question 4: Does your daughter
have a lot of homework? Does the load decrease or increase?
Answer: No, homework load does
not decrease even due to the increase of subjects
Question 5: can your daughter
complete her own homework?
Answer: Homework needed to be
guided along by her to ensure complete submission for her daughter’sHomework.
Question 6: Do you carry your
daughter’s bag or does she carry it herself?
Answer: Her daughter finds it
comfortable to carry schoolbag on her own.
Question 7: Does your daughter
bring her toys or other accessories to school?
Answer: No toys are allowed to be brought to school, only her lunch box
Answer: No toys are allowed to be brought to school, only her lunch box
Question 8: Does your children bring her toys or other
stuff out when you bring them out with you?
Answer: Her children do not have
the habit of taking stuff that is unnecessary practical purposes.
Question 9: What does your son
have in his school bag?
Answer: His schoolbag contains a blanket, water bottle, extra clothing and lastly a story book.
Answer: His schoolbag contains a blanket, water bottle, extra clothing and lastly a story book.
Question 10: is your son
schoolbag weight acceptable to you?
Answer: His school bag is
acceptable.
Question 11: what bags does your
son and daughter normally use?
Answer: Both of them uses
haversack as they find it more comfortable.
Her point of view regarding this
matter:
Her students do not complain
about their weight of their schoolbags. Children have lockers to put their
stuff. As currently now in most secondary schools, the teachers uses more notes
instead of textbooks.
For certain teachers: Textbook designs:
Some teachers would demand the teachers would demand the students to bring
their textbooks to school every day.
Schoolbag weight is acceptable
unless students can’t afford to pay for lockers. Therefore the schoolbag is
heavy.
She personally used notes instead
of textbooks for her students as it is lighter.
Her notes are considered
acceptable in terms of weight.
As she is a mathematics teacher,
the subject she is teaching is not content base therefore the weight of textbook
is different. It depends on the teachers individually as different teachers
have different teaching methods. She also admits that textbooks are heavy not
just content base textbooks.
No comments:
Post a Comment